Contact

Voor vragen over de stichting, de financiën of de website
kan je contact opnemen met het bestuur.
Voor vragen over het werk in Brazilië, de nieuwsbrief of de gebedsbrief
kan je contact opnemen met de zendelingen.

Bestuur
e-mail: info@stichtingtriomfator.com

Voorzitter: Dhr. C.W. van Beijnum
Voorstellen foto - papaGraag wil ik me even voorstellen: ik ben Cor van Beijnum, 65 jaar jong, getrouwd met Cathy en samen hebben we drie mooie dochters die ons aan drie geweldige schoonzoons hebben geholpen. Of dat nog niet genoeg was hebben ze ons, tot nu toe, ook nog eens zeventien heerlijke kleinkinderen geschonken. Samen met Cathy mogen we inmiddels 32 jaar officier van het Leger des Heils zijn. Voor u die niet weet wat een officier is, wel, dit is te vergelijken met een dominee of voorganger van de kerk.
Sinds de oprichting van Stichting Triomfator mag ik de voorzitter zijn. Een taak die ik met liefde vervul omdat ik het geweldig vind dat Yvette (onze jongste dochter) en Willem zich volledig inzetten voor de straatkinderen in Brazilië .
Ik hoop dat u hen, net als wij, rondom hen en de kinderen staan met uw gebed en waar mogelijk ook in financieel opzicht.

Secretaris: Mw. H. Drost
Voorstellen foto - HannieIk ben Hannie Drost en woonachtig in Hilversum.
Ik ken Yvette al haar hele leven, omdat ik net als haar ouders officier ben geweest bij het Leger des Heils. Helaas moest dat vroegtijdig beëindigd worden, omdat ik werd ik afgekeurd, maar ik zit niet stil.
Nog steeds ben ik actief in het Leger des Heils, onder andere geef ik leiding aan een kleine vrouwenbond en zing ik in het zangkoor.
Daarnaast ben ik ook als vrijwilliger actief. Ik werk één middag in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, in de salon van de stichting Haarwensen, en ik ben reisbegeleidster bij de christelijke reisorganisatie ‘Goed Idee Reizen’ en dus ook secretaris bij Stichting Triomfator.
Nu hoop ik op goede wijze invulling te gaan geven aan deze functie.

Penningmeester: Dhr. H. Herbers

Thuisfrontteam
Dhr. D. Lassooij
Mw. W. Lassooij
Voorstellen foto - Don en WinnieWij zijn Don en Winnie Lassooij en wij wonen en werken in Rotterdam. Don houdt de posterijen draaiend en Winnie ondersteunt de gemeente Rotterdam als secretaresse. Wij zijn familie van Yvette, Winnie en de moeder van Yvette zijn nichen. Ons eigen gezin bestaat uit twee volwassen zoons, twee schoondochters en een kleinzoon.
Tijdens een familiebezoek hoorden wij van de missie van Stichting Triomfator en het sprak ons aan. Wij, in het rijke westen, kunnen ons nauwelijks een voorstelling maken van de armoede en rechtsongelijkheid in Zuid-Amerika.
Met hun werk treden Willem en Yvette in de voetsporen van Christus die ons voorgaat in liefde en barmhartigheid. En dat is onze steun meer dan waard.
Sinds 1,5 jaar zijn we als leden van het Thuisfrontcomité nog nauwer betrokken. We zijn blij dat we op afstand ook een steentje kunnen bijdragen.

Mw. S. van ‘t Slot

Zendelingen
e-mail: werkveld@stichtingtriomfator.com

Willem & Yvette Seinen
Yvette William kinderen Brazilië-1938

Financiële ondersteuning
Voor dit werk is geld nodig.
Wil je meehelpen d.m.v. een financiële ondersteuning?
Je kan een eenmalige of maandelijkse gift overmaken aan:
Harvest Ministries
IBAN  : NL67 INGB 0008 2016 19
O.v.v.  : Stichting Triomfator
Harvest Ministries heeft een ANBI-status. Dit houdt in dat uw gift belastingaftrekbaar is.